Mikroneulaus uudistaa ihoa luonnollisella tavalla

mikroneulaus-pieni-artikkeli-kuva

Uutena tulokkaana palveluihimme on lisätty mikroneulaus (dermarollaus, rollaus). Se on tehokas ihoa uudistava hoito, ”kasvojen kohotus ilman veistä”.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla, joka ei vahingoita ihon pintaa. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Mikroneulaus tuo apua erityisesti ihon vanhenemisesta johtuviin ryppyihin ja juonteisiin, sekä erilaisiin arpiin (akne, raskaus).

***

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulauksessa ihoa käsitellään ohuen ohuilla neuloilla, jotka tekevät ihon pintaan mikroskooppisen pieniä reikiä. Neulojen pituudesta riippuen nämä reiät jäävät joko ihan pinnallisiksi tai ulottuvat syvemmälle ihoon. Jo lyhyimmillä neuloilla (0,2-0,3 mm) tehdyn hoidon jälkeen tehoaineet imeytyvät reilusti tehokkaammiin ihoon. Pidemmät neulapituudet (0,5-3,0 mm) tehoavat ryppyihin, auringon vahingoittamaan ihoon, pigmenttiläiskiin, aknearpiin, arpiin ja raskausarpiin. Mikreneulauksen vaikutus perustuu siihen, että syvemmät reiät tekevät miniminivaurion ihoon ja aikaansaavat kehon oman paranemisreaktion ja sitä kautta käynnistävät kollageenin tuotannon. Neulaus myös parantaa ihon verenkiertoa.