Tuotteet

 

 

Kalahari-logo
Uusin tuoteperheemme on luonnonkosmetiikkasarja Kalahari

Kalahari™ ancient desert secrects on etelä-afrikkalainen ylellinen ja tehokas hoitolasarja. Kalaharin kasvohoidot ovat suunnattu kaikille eri ihotyypeille. Vartalo-, käsi ja jalkahoidot ovat yksilöllisiä ja ainutlaatuisia. Hoitojen tulokset perustuvat tehokkaisiin kasviöljyihin ja -happoihin. Tuotteet ovat korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, jotka ovat ekologisesti ja eettisesti valmistettu. Kalaharilla on laaja myyntituotevalikoima. Kalahari™ ancient desert secrects on sarja ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, mutta kantavat vastuuta ympäristöstä. Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle!

Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.kalahari.fi/.

Kalahari-tuotekuva

 

Denova ProDENOVA PRO on puolalainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa.

Kaikki Denova Pro tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin. Denova Pro -laboratoriot ovat 20 vuoden kokemuksella valinneet luonnonaineiden joukosta 100 tehokkainta ja ihonhoitoon parhaiten soveltuvaa ainesosaa.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kaikkien ulottuvilla, nimittäin KAIKKI KOTIHOITOTUOTTEET OVAT ALLE 20€!

Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja tuotteiden teho on kliinisesti testattu. TUOTTEITA JA AINESOSIA EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ!

Lisää tietoa tuotteista saat osoitteesta www.facehelsinki.fi

 

OheistuotteetSalon Miyabin oheistuotteet