Tuotteet


Uusin tuoteperheemme on luonnon raaka-aineista valmistettu Bielenda
Bielenda Professional on kotimaassaan Puolassa maan suosituin hoitolasarja , joka tuntee 25 vuoden kokemuksella luonnon raaka-aineiden ainutlaatuiset , ihoa hoitavat ominaisuudet. Bielenda käyttää tuotteissaan parhaita tutkimiaan raaka-aineita kuten : kasviuutteita ,savea , merilevää , hedelmiä yrttejä ja aromaterapiaöljyjä.

Bielenda tuotteet ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja . Hoidoissa yhdistetään luonnon raaka-aineisiin ja pohjautuvat hoitotuotteet tehokkaisiin hoitomenetelmiin kuten mikroneulaukseen ja ultaääneen. Sarjasta löytyvät siis tehokkaat ja kokonaisvaltaisesti ihoa hoitavat kosmetologiset hoidot sekä kotihoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Tuotteita eikä raaka-aineita ole testattu eläimillä.

Lisätietoja löydät osoitteesta Bielendan verkkosivut.

DENOVA PRO on puolalainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa.

Kaikki Denova Pro tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin. Denova Pro -laboratoriot ovat 20 vuoden kokemuksella valinneet luonnonaineiden joukosta 100 tehokkainta ja ihonhoitoon parhaiten soveltuvaa ainesosaa.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kaikkien ulottuvilla, nimittäin KAIKKI KOTIHOITOTUOTTEET OVAT ALLE 20€!

Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja tuotteiden teho on kliinisesti testattu. TUOTTEITA JA AINESOSIA EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ!

Lisää tietoa tuotteista saat osoitteesta www.facehelsinki.fi

 

Oheistuotteet